Wednesday, March 30, 2011

industrial training at TGR...

story kali ni tentang my industrial training@praktikal yang wat masa skang ni dah hampir ke penghujungnya...tinggal lagi lebih kurang 3 minggu untuk dihabiskan...love it!!!
latihan praktikal selama 4bulan...yang pastinya amat2 ..... tapi bagi pengalaman yang cukup2 bermakna...selama praktikal ni...macam2 department dah saya pergi...dari front office, sales n account department...xlupa jugak 3 hari kat housekeeping...dan itulah yang paling2 memenatkan...ingatkan senang je wat keje kemas2 nie...rupanya susah sesangat2...huhu L
btw...dalam2 xbesh, mesti ada juga yang beshhhh...so hargai je apa yang kita dapat...kan2

ni gambar department yg paling2 besh...(the main reason coz smua stafnya adalah gurl...kih3)






* nie account department...sbb tu lah banyak sangat kertas2nya...hehe :)

2 comments:

  1. Hehe..sabar ye cyg..lagik 16ari jewp..jum kte countdown sme2!! 15..14..13..12..11...3..2..1..hahaha!! yey!! merdeka!!! hahaha..

    ReplyDelete
  2. yuhuu...the besh lah cyg...kan3

    ReplyDelete